Over Gastvrije Landgoederen

Landgoed Breeschoten, Scherpenzeel
Landgoed Baasdam, Tubbergen
Wist u dat Nederland enkele honderden particuliere landgoederen telt? Vaak zijn ze al eeuwen in de familie, soms ook is de betrokkenheid van de eigenaar van recenter datum. Maar daarom niet minder gepassioneerd! 

Een aantal van deze landgoederen heeft zich verbonden aan het kwaliteitslabel 'Gastvrije Landgoederen'. Gezamenlijk brengen zij, onder andere via deze website, hun gastvrije aanbod onder uw aandacht. Want ze houden al het moois dat ze in huis hebben (en daarbuiten!) niet alleen voor zichzelf, maar willen daar ook anderen van laten genieten. Daarom zijn er op steeds meer landgoederen faciliteiten voor overnachten, kamperen, bed & breakfast, vergaderen, trouwen, maar ook zijn er fairs, tuinrondleidingen, landgoedwinkels, enz. 

De Gastvrije Landgoederen worden door particuliere eigenaren met veel liefde, enthousiasme en deskundige inzet in stand gehouden om een uniek stukje Nederland te behouden. En om u als gast de mogelijkheid te bieden ervan te genieten.

Alle landgoederen die zijn aangesloten bij de Gastvrije Landgoederen, zijn tevens lid van de Federatie Particulier Grondbezit. De FPG is een vereniging die de belangen behartigt van particuliere grondeigenaren. Voor meer informatie over de FPG, klik hier.