Landgoedvrienden

Landgoedvrienden

Bent u door deze website, of beter nog: door zelf particuliere landgoederen te bezoeken, enthousiast geworden? Vindt u het ook belangrijk dat deze parels in het Nederlandse landschap behouden blijven? Word dan lid van de Stichting Landgoedvrienden!

De Stichting Landgoedvrienden bestaat uit mensen die het particuliere landgoed in Nederland een warm hart toedragen. Veel landgoederen staan onder druk door verstedelijking, milieuvervuiling, bureaucratische regels en de hoge kosten van onderhoud. De Stichting ondersteunt daarom zowel financieel als praktisch de promotie en duurzame instandhouding van particuliere landgoederen.

De Stichting biedt u als lid een blik achter de schermen en organiseert bezichtigingen van landgoederen en buitenplaatsen door middel van exclusieve excursies en lezingen. Bovendien ontvangen leden twee maal per jaar een blad met wetenswaardigheden over landgoederen in particulier bezit.

Ook u kunt de Gastvrije Landgoederen steunen en zo bijdragen aan de instandhouding van het historisch erfgoed! Meld u nu aan als Landgoedvriend(in) voor € 20,- per jaar. Op de website www.landgoedvrienden.nl vindt u meer informatie en een aanmeldingsformulier. 

Graag verwelkomen we ook u bij de Landgoedvrienden!

 
Stichting Landgoedvrienden
Contactpersoon: Mw. Ellie Pont
T 0345 - 687 022 / 06 - 2863 2472
E info@landgoedvrienden.nl

Postadres:
Stichting Landgoedvrienden
T.a.v. mw. E. Pont
p/a Heerlijkheid Mariënwaerdt
't Klooster 5
4163 RR Beesd